Trimsalon Huizen

Welkom bij Trimsalon Huizen in dierenwinkel Patty’s Petshop!

Trimsalon Huizen – Laat uw trouwe viervoeter stralen!

Bij Trimsalon Huizen, gevestigd in dierenwinkel Patty’s Petshop in Huizen, bieden we professionele verzorging voor uw geliefde huisdier. Ontdek hoe wij uw harige metgezel in de schijnwerpers zetten, van knippen en plukken tot ontwollen en meer.

Een Verzorgingssfeer Als Geen Ander

In onze toegewijde trimsalon verwelkomen we honden van alle rassen en maten. Van de fluffige Doodle tot de charmante Chihuahua en van de robuuste Labrador tot de levendige Spaanse Waterhond, wij zijn er voor alle viervoetige vrienden. Bij Trimsalon Huizen draait alles om uw huisdier.

De Weg Naar Een Glanzende Vacht

Sinds 2006 is dierenwinkel Patty’s Petshop een vertrouwd adres in de Holleblok in Huizen. Wij zijn gegroeid van een winkel tot een complete bestemming voor huisdieren en hun baasjes. Naast hoogwaardige producten en professionele diensten, introduceerden we in 2020 Doggyfresh.nl, onze self-service hondenwasstraat.

Met de groeiende vraag naar professionele trimdiensten, hebben we in samenwerking met onze ervaren hondentrimster trimsalonhuizen.nl geopend. Dit stelt ons in staat om uw huisdier de beste verzorging te bieden.

Eenvoudig Afspraak Maken

Het is eenvoudig om uw hond professioneel te laten trimmen bij Trimsalon Huizen. Bezoek ons in de Holleblok of bel ons op 035-5258211. Onze trimster zal snel contact met u opnemen om een afspraak te plannen. U kunt ons ook een e-mail sturen op info@trimsalonhuizen.nl.

Meer Dan Alleen Trimmen

Trimsalon Huizen biedt meer dan alleen trimmen. Als uw hond toe is aan een wasbeurt, zorgen wij ervoor. U kunt gerust wachten in onze dierenwinkel terwijl uw huisdier wordt verzorgd, of genieten van nuttige informatie.

Wilt u liever zelf uw hond wassen in onze professionele trim/wasruimte? Dat kan ook. Boek eenvoudig een afspraak op onze website doggyfresh.nl.

Bereik Ons Vandaag Nog

Trimsalon Huizen is te vinden in dierenwinkel Patty’s Petshop in winkelcentrum de Holleblok, Holleblok 28-30, 1273 EG Huizen. U kunt ons bereiken op 035-52 58 211 of per e-mail op info@trimsalonhuizen.nl.

Gun uw huisdier de verzorging die het verdient. Trimsalon Huizen – voor een stralende vacht en een blije hond!

Afspraak maken

Bezoek onze website om een afspraak te maken bij Trimsalon Huizen.

Wij hopen u binnenkort te zien in onze trimsalon, waar uw hond in goede handen is!